banner913
banner932
banner1012

Oğuzhan fark yaratıyor

banner1020

Golden Cage sahnesinde her hafta sonu çıkan Oğuzhan, davullu zurnalı bir geceyle, tüm gelen konuklara farklı bir eğlence yaşattı

banner974
Oğuzhan fark yaratıyor

banner971

Türkiye’nin önemli sanatçıları arasında kendine yer bulan ve her hafta Golden Cage sahnesinde birbirinden özel parçalarını, tüm seçkin misafirleri için söyleyen ünlü sanatçı Oğuzhan, yine fark yarattı. Sanatçı bu hafta da davullu zurnalı bir geceyle, tüm gelen konuklara farklı bir eğlence yaşatmanın keyfini yaşadı.

Oğuzhan, ellerin havadan hiç inmediği bir geceye daha altın harflerle ismini yazdırırken, farkını bir kez daha ortaya koyan sanatçılar kervanına katılmayı başardı.

Hafta sonlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan ve özel sahnesinin yanında, özel dekoruyla da gelenlerin aklından uzun zaman silinmeyecek bir yer haline gelen Golden Cage, Oğuzhan’la birlikte fark yaratmaya devam ettiği gibi hafta sonlarının, unutulmaz mekânları arasında bir kez daha yerini aldı.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.