banner913
banner932
banner1012

Öğrenciler doyasıya eğlendi

banner1020

YDÜ’de düzenlenen Hoşgeldin Partisi’nde öğrenciler neşeli saatler geçirdi

banner974
Öğrenciler doyasıya eğlendi

banner971

 

Yakın Doğu Üniversitesi 2017-2018 Güz dönemi kapsamında gerçekleşen Hoşgeldin Partisi’nde Öğrenci Dekanlığı’nın öğrencilere sunduğu eğlence ve etkinlikler herkesin dikkatini çekti.
Etkinlikte, dans gösteri, Acoustic 4 müzik grubu ve DJ Erim Tandoğdu ile doyasıya müzik keyfinin buluştuğu gecede öğrenciler gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendikleri belirtildi. Gecede öğrencileri hem eğlendirmek hem de kaynaştırmak amacı ile gerçekleşen oyun aktivitelerinde ise Yakın Doğu Üniversitesi Dorana Turizm tarafından verilen ödüller arasında uçak bileti ve ücretsiz tur gezilerinin olması geceye damgasını vurdu. Turkcell ve Vodafone'un da katkı koyduğu bu etkinlikte öğrenciler hem bilgi edindi hem de etkinliklerden oldukça memnun kaldı. 


Yaklaşık 2000 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen gecede Öğrenci Dekanlığı Takım Lideri Çağla Akarsel ve takım üyeleri gelecek etkinliklerin de duyurusunu yaptı.
Öğrenci Dekanı Doç Dr.Dudu Özkum Yavuz ise, görkemli bir ‘YDÜ ‘ye Hoşgeldiniz’ Partisi ile Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci Dekanlığının düzenlemiş olduğu 2017-2018 Akademik Yılı Oryantasyon Programının sona erdiğini fakat etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Özkum Yavuz, Oryantasyon Programının başarılı ve etkin bir şekilde amacına ulaştığını ve öğrencilerin çok memnun olduğunu belirtti.


Doç.Dr.Dudu Özkum Yavuz,  2017-2018 yılı Güz Dönemi Öğrenci Dekanlığının Etkinlik Programına Oryantasyon süreci bitiminden hemen sonra ara vermeden start verildiğini, çeşitli aktivitelerin, gezilerin, eğlencelerin ve konserlerin olacağı yoğun, bol eğlenceli etkinlik programının ise 10 Ekim 2017 tarihi itibariyle Yönetmen Tamer Garip ve Senarist Emre Karahasan ile birlikte film gösterimi ve söyleşi etkinliği ile başladığını vurguladı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.