banner913
banner932
banner1012

Nusret’in Miami'deki dudak uçuklatan evi

banner1020

Ete şaplak atan sosyete kasabı Nusret Gökçe, ABD'nin Miami şehrinde suit oda kiraladı. Nusret'in lüks odasını ve manzarasını görenlerin dudağı uçukluyor

banner974
Nusret’in Miami'deki dudak uçuklatan evi

banner971

Dünyada saltbae hastagi ve lakabı ile sosyal medya fenomeni haline gelen Nusr-Et Steakhouse’un patronu Nusret Gökçe, 6 milyon dolarlık yatırımla Amerika’daki ilk şubesini Miami’de açtı.

Bir süre Miami’de kalacak olan Nusret lüks bir otelde suit kiraladı.

Ekim ayından beri sürekli Miami'ye giden işletmeci 4 Kasım'da yeni restoranını açtı. Bir süre Miami'deki mekanının başında duracak olan Gökçe, restoranına 450 metre uzaklıktaki lüks bir otelden suit kiraladı. 36. katta bulunan ve 70 metrekare büyüklüğündeki 1+1 suit otel dairesi okyanus manzaralı. Geceliği 2.250 TL olan rezidans tarzındaki yuvasını Gökçe, bir aylığına kiraladı. Ünlü işletmeci, 1 ay konaklama için 70 bin TL ödedi.

GÜNDE 5 BİN KİŞİ YEMEK YİYOR

Uluslararası pazarda hızla büyümeyi hedefleyen Nusr-Et Steakhouse, 2017’nin sonuna kadar New York ve Doha’da açılmış olacak. 2018 yılında yurtdışı yatırımlarına Miami’deki ikinci lokasyonu, Londra ve Dallas ile devam edecek. Mevcut restoranlarında günde 5 bin kişiyi ağırlayan Nusr-Et Amerika, Avrupa ve Ortadoğu’nun ardından Asya pazarına da girmeyi planlıyor. 2017’de Bebek, İstinye Park ve Kanyon’da üç yeni lokasyonda hizmet vermeye başlayan Nusr-Et Burger ise Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da büyümeye devam edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.