banner913
banner932
banner1012

Near East Bank yeni yıl coşkusu

banner1020

Grand Pasha Hotel’de bir araya gelen Near East Bank çalışanları yoğun ve yorucu geçen bir yılı, yerel sanatçılar İnci Moreket, Ahmet Evan Full Band Orkestra elemanlarının canlı performansları sürprizlerle dolu eğlencelerle geride bıraktı

banner974
Near East Bank yeni yıl coşkusu

banner971

Sektörde yaptığı yeniliklerle fark yaratan Near East Bank ve iştirakçileri 2018’e merhaba demek için Grand Pasha Hotel’de bir araya geldi. Banka üst yönetim ve personelin eşleriyle birlikte katıldığı geceye katılanlar yoğun ve yorucu geçen bir yılı coşkulu, sürprizlerle dolu eğlencelerle geride bıraktı.


Gecenin anlamına ilişkin konuşmasında personel ve yönetime Banka’nın verimlilik içinde istikrarlı büyümesine koydukları katkılar nedeni ile teşekkür eden Near East Bank Genel Müdürü Selami Kaçamak, yeni yılda da başarıların artarak devam edeceğinin altını çizdi.

Yerel sanatçılar İnci Moreket, Ahmet Evan Full Band Orkestra elemanlarının canlı performansla renk kattıkları gecede Near East Bank’a 10 - 15 ve 20. Yıl hizmet verenler ve yüksek performans gösteren personele Genel Müdür Selami Kaçamak, Genel Müdür Yardımcısı Enver Haskasap, DinçErkman, Cafer Lale ve Banka Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından başarı plaketleri takdim edildi. Gece zengin piyango çekilişi ile noktalandı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.