banner913
banner932
banner1012

Müzik ve şiir ziyafeti

banner1020

Cratos Premium Hotel’de sahne alan Volkan Konak, konuklarına müzik, şiir ve esprilerle dolu unutamayacakları bir gece yaşattı

banner974
Müzik ve şiir ziyafeti

banner971

Cratos Premium Hotel, 29 Ekim Cumartesi akşamı Karadeniz müziğinin en sevilen ve güçlü sesi Volkan Konak’ı sahnesinde ağırladı.

Birbirinden güzel şarkılarını sevenleriyle buluşturan sanatçı aynı zamanda klasikleşen şarkılarını toparladığı yeni albümü Volkan Konak Klasikleri 1’den de seslendirdiği şarkılarla dinleyicilerinden tam not aldı.

Kimi zaman hüzünlü şarkılar seslendiren Konak dinleyenlerine hüzünlü anlar yaşatırken seslendirdiği hareketli türkülerle sevenlerini coşturdu.

Usta yorumcu, şarkı aralarında kendisiyle özdeşlemiş fıkra ve şiirleri de unutmadı.

Anlattığı fıkralarla mekanı dolduran yüzlerce kişiyi güldürdü.Tüm tatları içinde barındıran konser tüm enerjisi ve coşkusu ile 2 saat boyunca devam etti.

Basın mensuplarının “Hep mavi gömlek giyiyorsunuz, bunun nedeni nedir sorusuna” Volkan Konak, “Mavi Atatürk’ümüzün gözlerinin rengi o yüzden “Maviye Aşığım” dedi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.