banner913
banner932
banner1012

Murat Dalkılıç son noktayı koydu

banner1020

Oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç, evlilikle ilgili hiçbir açıklaması olmadığını belirtti

banner974
Murat Dalkılıç son noktayı koydu

banner971

Bodrum’da konser veren Murat Dalkılıç, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı. Şarkıcının hayranlarının akın ettiği özel plaj tıklım tıklım doldu. Sahne ve dans şovuyla yerli ve yabancı hayranlarını eğlendiren Dalkılıç'ın, performansı boyunca oldukça enerjik olması dikkatlerden kaçmadı. Yakışıklı popçunun hayranları da bu anları bol bol fotoğraf ve video çekerek ölümsüzleştirdi.

Beyonce konserini izlemek için sevgilisi Hande Erçel ile Barcelona’ya giden Murat Dalkılıç, Barcelona’dan gelir gelmez ayağının tozuyla Bodrum'da sahne aldı. Bu ay toplam 50 konsere yakın sahne alacak olan Dalkılıç,  kendini yoğun bir  tempo beklediğini bazı günler iki konser yapacağını söyledi.

Konser yoğunluğundan daha fırsat  bulup  tatil sezonunu açmadığını belirten Murat Dalkılıç, daha  denize bile  giremediğinden dert yandı.

Önümüzdeki günlerde Soner Sarıkabadayı imzalı yeni şarkısı 'Anahtar’ı piyasaya  çıkaracağını müjdeleyen Dalkılıç, klip imajı için saçlarını uzattığını söylerken, yeni sürprizlerin olacağını belirtti.

Murat Dalkılınç’a evlilik açıklamaları sorulduğunda ise "Öyle bir açıklamam yok" ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.