banner913
banner932
banner1012

Merit Royal Otel’e çarşı geldi

banner1020

Merit Royal Shopping Aracade hizmete açıldı. Her dönemde kendini yenileyen Merit Royal Otel’e bu kez çarşı geldi.

banner974
Merit Royal Otel’e çarşı geldi

banner971

Merit Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş tarafından açılışı gerçekleştirilen “Merit Royal Shopping Aracade” siyaset ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Merit Royal lobi alanında çay saati ile başlayan etkinlik, zengin açılış kokteyli ve Ada’nın meşhur Latin İspanyol orkestrası Esterellas Latinas de Chipre’nin tadına doyulmaz müzikleri ile devam etti.

Yaklaşık 400 davetlinin katıldığı açılışta kısa bir konuşma yapan Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Merit Royal Shopping Aracade bünyesinde hizmet verecek dükkanlar arasında hediyelik eşya, parfüm, çanta, kıyafet, duty free ve emlak ofisi yer alıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.