banner913
banner932
banner1012

Merit Lefkoşa’da aşk kokusu vardı

banner1020

Sevgililer Günü dolayısı ile Merit Lefkoşa Hotel Ottoman Kebab House’ta özenle hazırlanan gecede romantizm dolu saatler yaşandı

banner974
Merit Lefkoşa’da aşk kokusu vardı

banner971

Merit Lefkoşa Hotel Ottoman Kebab House’ta Sevgililer Günü dolayısı ile özenle hazırlanan gecede, keman eşliğinde karşılanan sevgililer aşklarını tazelediler.

Merit Lefkoşa Hotel Ottoman Kebab House’da, Sevgililer Gününe özel hazırlanan gecede, Bigalı fasıl ekibi sahne alarak gece boyunca Türk Sanat Müziği’nin birbirinden güzel şarkılarını sevgililer için seslendirdiler.

Sevgililer canlı müzik eşliğinde gecenin tadını çıkarırken, davetlilerden Ali Damdelen’in, Kardelen Untaç’a sahnede yaptığı sürpriz evlenme teklifi ile de tüm misafirler duygulu anlar yaşadı.

Romantizmin doruklarda yaşandığı gecede, evliliklerinde 30 yılı aşmış 6 çift, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın düzenlediği özel sürpriz davet ile Merit Lefkoşa Hotel’in onur konuklarıydı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler ile birlikte yemeğe katılan çiftler, keyifli ve sevgi dolu bir gece yaşadılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.