banner913
banner932
banner1012

Meril’de eğlencede mola yok

banner1020

Canlı müzik ve oryantal şov ile eğlencenin doruk noktaya çıktığı Meril Restaurant’ta sanatçıların şarkıları ve diyaloglarıyla konuklar güzel bir gece geçiriyor

banner974
Meril’de eğlencede mola yok

banner971

Lefkoşa’nın eğlence denince akla gelen restaurantlarından olan Meril Restaurant’ta eğlence tam gaz devam ediyor.

Canlı müzik ve oryantal şov ile eğlencenin doruk noktaya çıktığı mekanda  meze ve kebap çeşitleri de konuklardan tam not alıyor.

Mekanda sahne alan sanatçılar Burçin, Fisun ve İrfan, söyledikleri şarkılar ve sahnedeki samimi diyalogları konuklar tarafından büyük beğeni topluyorlar. Gecenin ilerleyen dakikalarında sahneye çıkan ve kıvrak dansları ile izleyenleri büyüleyen Özlem Sultan ise mekandaki herkesi oynatıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Meril Resturant’ın ve Kıbrıs’ın sevilen piyanistlerinden İrfan yeni yaşını Meril ailesi ile birlikte kutlayarak pasta kesti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.