banner913
banner932
banner1012

Maxim’de doludizgin eğlence

banner1020

Maxim Royal’de geçtiğimiz Cumartesi Türkan Aslan’ın şarkılarıyla başlayan gece, ünlü şovmen Gediz’in kahkaha dolu eğlencesiyle devam ederken, Rubato grubunun üyelerinin şarkılarıyla eğlence zirve yaptı

banner974
Maxim’de doludizgin eğlence

banner971

Gazino kültürünü yansıtan eğlence tarzı ile ülkemizde eğlencenin önemli merkezi olan Maxim Royal, bu kez Rubato Grubu’nu ağırladı.

Merit Royal Hotel içinde bulunan Maxim Royal, eğlence dolu bir Cumartesi gecesine daha imza attı. Türkan Aslan’ın şarkılarıyla başlayan gece, ünlü şovmen Gediz’in kahkaha dolu eğlencesiyle devam etti. Daha sonra ise, gazinoların vazgeçilmezi olan dansözlerin gösterisi eğlenceyi zirveye taşıdı.

Gecenin son bölümünde ise beklenen grup Rubato üyeleri konukların coşkulu alkışları ile sahneye geldi.

Eğlencenin hız kesmeden devam ettiği gecede Rubato grubunun üyeleri şarkıların pek çoğunu konuklarıyla hep bir ağızdan seslendirdi. Zaman zaman şarkılar ile hüzünlenen konuklar sıra hareketli parçalara geldiğinde danslarıyla eşlik etti.

Coşkunun hiç eksik olmadığı gecede Maxim Royal’i tercih eden konuklar sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.