banner913
banner932
banner1012

Maxim Royal geceleri hız kesmiyor

banner1020

Maxim Royal’da sahne alan Güven Yüreyi ve İrem Barani zaman zaman duygusal şarkılarla romantik dakikalar yaşatırlarken, zaman zaman ise hareketli şarkılarla halaylar çektirdiler

banner974
Maxim Royal geceleri hız kesmiyor

banner971

Merit Royal Hotel’de biribirinden güzel gecelere imza atan Maxim Royal, bu haftada eğlenmeye gelen konuklara keyifli bir gece yaşattı. Soğuk kış gecelerine rağmen ilginin çok yüksek olduğu Maxim Royal eğlencesi İrem Barani’nin birbirinden güzel şarkılarıyla başladı.


Neşe-i muhabbetin eksik olmadığı gecede; son dönemlerin en güçlü seslerinden Kıbrıs’ın starı Güven Yüreyi’nin sahne almasıyla muhteşem bir Maxim Royal gecesi daha yaşandı. Sahnelerin aranan ismi haline gelen genç şarkıcı, gecede zaman zaman duygusal şarkılarla romantik dakikalar yaşattı; zaman zaman ise hareketli şarkılarla halaylar çektirdi. 


Özellikle günümüzün sevilen şarkılarına da programında yer veren Güven Yüreyi’nin performansı izlemeye değerdi. Geceye katılan konuklar arasında doğum günü süprizleride yaşandı. Güven Yüreyi, kendisine gelen istekleri kırmadı ve gece boyunca bu şarkılara yer verdi.


Gecede özellikle Cengiz Kurtoğlu,İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay şarkılarına yer veren Güven Yüreyi, bir sürpriz yaparak sahnede ilk kez ‘’Kül’’ isimli Cengiz Kurtoğlu şarkısını seslendirerek büyük alkış aldı. Çok yakın bir zamanda ilk single çalışmasını piyasaya sürecek olan Güven Yüreyi’nin her programında farklı repertuar oluşturarak izleyici ile buluşması Maxim Royal gecelerine ayrı bir renk katıyor.
Maxim Royal geceleri birbirinden ünlü isimlerle devam edecek. 14 Ocak Cumartesi akşamı özellikle ‘’Bi alo de’’şarkısıyla müzik piyasasına bomba gibi giren fantazi müziğin en başarılı seslerinden Yaşar İpek, Maxim Royal’de sahne alacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.