banner913
banner932
banner1012

Mavi gecelerden Fettah Can geçti

banner1020

Türk pop müziğinin son dönemlerdeki en başarılı isimlerinden olan Fettah Can, Merit Royal&Premium Hotel’de müzik ziyafeti verdi

banner974
Mavi gecelerden Fettah Can geçti

banner971

Merit Royal&Premium Hotel’in ünlü isimleri ağırladığı “mavi geceler’” konseptine bu kez ünlü söz yazarı ve yorumcu Fettah Can konuk oldu. Türk pop müziğinin son dönemlerdeki en başarılı isimlerinden olan Fettah Can, performansına sevilen şarkıları ‘‘Yalanlar cumhuriyeti’’ ve ‘’Bu aşkın katili sensin’’ ile başladı.

Gitarını alıp  kendi bestelerinin dışında pek çok sevilen şarkıyı da seslendiren Fettah Can, gecenin ilerleyen saatlerinde küçük bir fasıl sürprizi yaptı. Yeni ve eskimeyen şarkılarının pek çoğunu kendisini dinlemeye gelen konuklarıyla birlikte seslendiren Fattah Can, izleyiciler arasında bulunan Güven Yüreyir’i sahneye davet etti. ‘’Ben hala deliyim, hala sevdalı’’ isimli şarkısını seslendiren Güven Yüreyir, Fettah Can’a teşekkürlerini iletti.

Fettah Can, kendisini dinlemeye gelen konuklarına tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.