banner913
banner932
banner1012

Mavi Geceler’de Merve rüzgarı

banner1020

Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel, Merve Özbey ile coşkulu bir gece yaşattı

banner974
Mavi Geceler’de Merve rüzgarı

banner971

Kuzey Kıbrıs’ta misafirlerini ‘”Mavi Geceler” konseptinde ünlü isimlerle buluşturan Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel, bu kez Merve Özbey’i ağırladı. Geceye özel seçtiği kıyafetiyle sahneye gelen ünlü şarkıcı, sevilen şarkılarının pek çoğunu hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Hit parçalarının yanı sıra Ajda Pekkan, Kayahan ve Sezen Aksu şarkılarından da seslendiren Merve Özbey, performansının son bölümünde davulcu arkadaşını sahneye çağırarak, davul şov ile eğlencenin temposunu hızlandırdı.

Konseri öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Merve Özbey, Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak etkinliğinde düzenlenen bu özel gecede sahne aldığı için çok heyecanlı olduğunu söyledi.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.