banner913
banner932
banner1012

Magic Plus’a görkemli açılış

banner1020

Mehmet Eminoğlu Investment firması, yeni projesi olan Magic Plus yoğun katılımla görkemli bir açılışla hizmete girdi

banner974
Magic Plus’a görkemli açılış

banner971

Ülkede 2006 yılından beri hizmet veren ve yaptığı projelerle Kuzey Kıbrıs’ın bilinen firmalarından olan Mehmet Eminoğlu Investment firması, yeni projesinin açılışını Çarşamba akşamı Girne’de gerçekleştirdi.

Kurulduğu günden beri ortaya koyduğu projelerle dikkat çeken firmanın yeni projesi olan Magic Plus’ın açılışı Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü tarafından yapıldı.

Açılışa birçok iş insanı ile siyasetçi ve Girneliler katıldı.

Girne’ye yaptığı diğer projelerle de dikkat çeken firmanın son projesi, lüks ve fark yaratan tarzıyla alkış topladı.

Açılışta ise Türkiye’nin sevilen sanatçısı İrem Derici de sahne alarak konuklara seslendirdiği parçalarla unutulmaz bir gece yaşattı 

Gecede, 4 bin m2 kapalı otopark ve 8 bin 50 m2 mağaza ve rezidanslardan oluşan Magic Plus’ın “En İyi Proje”, “En İyi Yüksek Bina” ve “En İyi Penthouse” kategorilerinde de platinium ödülü aldığı bildirildi.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.