banner913
banner932
banner1012

Kuzeyin oğlu Cratos’ta esti

banner1020

Volkan Konak, geniş repertuarı ve bitmek bilmeyen enerjisi ile Cratos Premium Hotel sahnesinden hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu

banner974
Kuzeyin oğlu Cratos’ta esti

banner971

Volkan Konak, bayramın arife günü, Cumartesi gecesi Cratos Premium Hotel’de muhteşem bir konser verdi.

Geniş repertuvarı ve bitmek bilmeyen enerjisi ile sahneden hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan Volkan Konak, şarkı aralarındaki şiirleri ile hayranlarından tam not aldı. Nobel Balo Salonu'nu dolduran yaklaşık bin 500 kişinin hep bir ağızdan eşlik ettiği sanatçı, birbiri ardına sevilen şarkılarını seslendirdi. İki saati aşkın sahnede kalan ünlü sanatçı, hayranlarından bol bol alkış aldı. Sevilen Karadeniz şarkılarının yanı sıra birçok anonim eser ve Türk Sanat Müziği'nden eserler de seslendiren Volkan Konak sahnede anlattığı komik anıları ve fıkraları ile de izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Hayranlarıyla sahneden ara ara sohbet de eden Konak, "Biz konserimize gelenlerin kıyafetine, rengine, ırkına falan bakmayız, sadece gözlerine bakıp insan olarak değer veririz" dedi.

Karadeniz türkülerini seslendirirken yaptığı dans büyük ilgi toplayan sanatçı sergilediği performans ile izleyenlerden tam not aldı.

Kıbrıs'ı çok sevdiğini dile getiren Konak Kıbrıs'ta mütevazi bir ev aldığını, Kıbrıs'ta konser takviminin yoğun olduğunda burada yaşamak istediğini dile getirirken başarılı sanatçı, meslektaşlarının da Kıbrıs'ta ev aldığını bildiğini onlara saygı duyduğunu ve onlarla aynı topraklarda yaşamaktan mutlu olacağını dile getirdi.

'Spor yapıyorum, kendime zaman ayırıyorum, ağaçlarla, kuşlarla, böceklerle ilgileniyorum. Ramazanda çalışmadım, spora ağırlık verdim. Avrupa ve Amerika'yı gezdim. Çocuklarım oradalardı. Onları aldım geldim. 15 Eylül'e kadar durmaksızın çalışmaya devam edeceğim' dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.