banner913
banner932
banner1012

Kraliçe Letonya’dan

banner1020

Merit Royal&Premium Hotel’de düzenlenen Miss Summer 2017 Güzellik Yarışması’nda Letonya adına yarışan Adelaida Kaupuza birincilik tacını taktı

banner974
Kraliçe Letonya’dan

banner971


Yıldızların büyülü dünyasındaki en güzel etkinliklere ev sahipliği yapan Merit Royal&Premium Hotel’de hafta sonuna yakışır gecelere bir yenisi daha eklendi. 1001 gece masallarını aratmayan organizasyonların bu haftaki durağı Miss Summer 2017 Güzellik Yarışması oldu. Kıbrıs’ta bu yıl üçüncüsü düzenlenen Miss Summer 2017 Güzellik Yarışması’nda Letonya adına yarışan  Adelaida Kaupuza birincilik tacını taktı. 


Merit Royal&Premıum Hotel ortal alanında düzenlenen geceye; toplam 14 ülkeden 14 yarışmacı katıldı. Gecenin sunuculuğunu  Lübnan’lı başarılı program yapımcısı Nermine Korban Bechara yaptı. Merit Royal&Premıum hotel ve OTV sponsorluğunda düzenlenen gecede güzeller adeta yürek hoplattı. Özellikle Lübnan’ın jet sosyetesinin akın ettiği gece peri masallarını aratmadı. Charles Daıbess,Ema Jamarıno,Nebil Chouman,Edmond Abı Nasr,Paul Alnajam’dan oluşan juri komitesi gece boyunca büyük ter döktü. 

Gecede dünyaca ünlü Lübnan iç giyim ve çorap markası  Lingerie Marie France’in mayolarıyla nefes kesen güzeller; sonrasında sahneyi ünlü dans grubuna bıraktı.  
Gecenin finalinde sahne alan Lübnan’ın ünlü yıldızı Ayman Zbib da konuklara Arap ezgileriyle dolu güzel bir gece yaşattı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.