banner913
banner932
banner1012

Korhan’dan muhteşem dönüş

banner1020

Kıbrıs gecelerine iki aylık verdikten sonra geçtiğimiz Cumartesi Colony Hotel’de yeniden sahne alarak dönen Korhan, yenilenen repertuarıyla konukları mest etti

banner974
Korhan’dan muhteşem dönüş

banner971

Kıbrıs gecelerine iki aylık bir ara veren Korhan, Colony Hotel’de geçtiğimiz cumartesi gecesi yeniden sahne almaya başladı.

Korhan, Kıbrıslı grubu ile birlikte sahne alırken sahneye son dönemlerde listelerde yer alan Tarkan’ın “Yolla” adlı şarkısıyla start verdi.

Tamamen repertuarını yenileyen sanatçı, gecenin ilerleyen saatlerinde geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz ünlü sanatçı Harun Kolçak’ı da unutmadı ve “Yanımda Kal” parçasını seslendirirken duygu dolu dakikalar yaşadı.

Korhan geçtiğimiz günlerde yakında çıkan kilo aldı haberlerine inat “ Ne yazık ki kilo almadım. Her zaman aynı kilomdayım” dedi. 

Yeni sezondaki sahnesinde 90’lara geçiş yapan sanatçı,  o yıllarda ünlü olan şarkıları kısa kısa söyledi, konukları da kendisine hep bir ağızdan eşlik etti.

Sanatçı yaklaşık üç saat sahnede kalırken İngilizce, İspanyolca, Arapça şarkıları da söylemeyi ihmal etmedi, finali ise İzmir Marşı ile yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.