banner913
banner932
banner1012

Koray Avcı’dan müzik ziyafeti

banner1020

Merit Crystal Cove Hotel’de sahneye çıkan Koray Avcı, repertuarında Barış Manço, Zülfü Livaneli, Müslüm Gürses ve Selda Bağcan’dan şarkılar seslendirerek konuklara müzik ziyafeti çekti

banner974
Koray Avcı’dan müzik ziyafeti

banner971

 Merit Crystal Cove Hotel’de hayranlarının karşısına çıkan Koray Avcı, şarkıları ve şiirleri ile kendisini dinlemeye gelen hayranına unutamayacakları bir gece yaşattı.

Otelde özel olarak kurulan sahnede yaklaşık bin hayranını ağırlayan Koray Avcı, “takım elbisem” dediği siyah tshirt ve şalvarı ile sahneye çıktı.

“İyi tatiller ve iyi seyirler diliyorum. Hadi bana eşlik edin. Şarkılar beraber söylendikçe güzeldir' diyerek konuklarını selamladı. Barış Manço, Zülfü Livaneli, Müslüm Gürses ve Selda Bağcan’dan şarkılar seslendiren Koray Avcı’ya hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sonrasında orkestrasını sahneye davet ederek tanıtan Koray Avcı, “Aile olmak zor, işte benim ailem” diyerek konserini sonlandırdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.