banner913
banner932
banner1012

Konuklara müzik ziyafeti çekti

banner1020

Girne Rocks Hotel’de sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi, 90’lardan günümüze kadar sevilen tüm parçalarını seslendirerek konuklara müzik ziyafeti çekti

banner974
Konuklara müzik ziyafeti çekti

banner971

Türkiye’nin ünlü sanatçısı Aşkın Nur Yengi, Girne Rocks Hotel’de Cumartesi akşamı  verdiği konserinde  adeta müzik ziyafeti yaşattı.

Zarafeti ve muhteşem sesiyle gönüllere taht kuran güçlü yorumcu eşsiz parçalarıyla eğlence severlerle inanılmaz bir gece yaşattı. Sanatçı, gecede  90’lardan günümüze kadar söylediği tüm parçaları seslendirirken konuklardan tam not aldı.

Aşkın Nur Yengi konuklarla selfie çektirmeyi de ihmal etmedi. Konser öncesinde ise sahne alan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ise yaptığı esprileriyle herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.