banner913
banner932
banner1012

Komedi filminde oynayabilirim

banner1020

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Fatih Ürek, yüksek enerjisi ve düşmeyen temposu ile hayranlarına coşkulu bir gece yaşattı

banner974
Komedi filminde oynayabilirim

banner971

Merit Crystal Cove Hotel’de yaklaşık bin hayranının karşısına çıkan Fatih Ürek, sahnede şarkıları kadar espirileri, dansları ve yüksek enerjisiyle hayranlarının bir kez daha takdirini kazandı. Hareketli parçalardan oluşan repertuarıyla tempoyu hep yüksekte tutan Fatih Ürek, sevgilisine evlilik teklifinde bulunmak isteyen bir hayranını sahneye davet etti. Heyecanlı damat adayının sözü uzatıp halen teklifi yapmaması üzerinde “Hiç teklif etmeyeceksin sandım” uyarısı yaptı. Kahkahalara neden olan Fatih Ürek, evlilik teklifine olumlu yanıt alan genci ve eşini sahnede kutladı ve çiçek gönderdi.

Bir Fatih Ürek klasiği olan ve sanatçıyla özdeşleşen yılan dansını hayranlarının alkışları arasında gerçekleştiren Fatih Ürek, giydiği kıyafetleri ve takıları ile de dikkat çekti. Fatih Ürek, sehneden inerek hayranlayla bol bol selfie çekti.

Konser sonrası gazetecilerle sohbet eden Fatih Ürek, Kıbrıs’ı çok sevdiğini belirterek, “Kıbrıs’ın en güzel mevsim. Çok mutlu oluyorum bu mevsimde burada bulunmaktan. Karşımda da, her zaman coşkulu bir kitle oluyor” dedi.

Film teklifleri konusundaki bir soruya da yanıt veren Fatih Ürek, “Evet, dizi, sinema ve tiyatrolardan çok teklif geliyor. Mutlaka yapacağım hepsini. Ama önce bir sinema yapayım diyorum. Sonrasında da çok iyi bir tiyatro oyunu olabilir. Ben her rolü oynarım ama günün şartlarında komedi daha seviliyor. Benim işim eğlendirmek olduğu için bir komedi filminde oynayabilirim. Tüm oyuncuları çok beğeniyorum, ama Gonca Vuslateli ve Ezgi Mola, beni çok güldürüyor. Onlarla oynamak isterim” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.