banner913
banner932
banner1012

Kendall ve Kylie’ye şok

banner1020

Aralarında gerginlik yaşadığı iddia edilen, Kardashian Ailesi'nin süperstar kız kardeşleri Kendall ve Kylie Jenner, Altın Küre partisindeydi. Ancak iddiaya göre kız kardeşler Altın Küre’nin partilerine alınmadı

banner974
Kendall ve Kylie’ye şok

banner971

21 yaşındaki Kendall ve 19 yaşındaki Kylie Jenner, ‘Keeping up with the Kardashians’ isimli reality showlarının da yayınlandığı 'E! Entertainment' kanalının Altın Küre partisinde boy gösterdi. Kıyafetleriyle beğeni toplayan Jenner kardeşler partide çok sayıda fotoğraf çektirdi ve ilgi topladı. Fakat magazin dünyasından edinilen bilgilere göre yıldız kardeşler resmi Altın Küre partilerine davet edilmedi. Jenner kardeşler Weinstein, HBO, Fox ve benzeri medya devlerinin resmi Altın Küre partilerine alınmadı. Bir süredir aralarının gergin olduğu söylenen kardeşler hakkındaki iddialara göre elit model camiasıyla yakın olan Kendall Jenner, sosyal medya tutkunu kız kardeşinin arkadaşlarıyla vakit geçirmeye yatkın olmadığını düşünüyor. Resmi partilere davet edilmeyen Kendall Jenner’ın yakın çevresine bu durumun kız kardeşi Kylie'den kaynaklandığını söylediği ve dert yandığı iddia ediliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.