banner913
banner932
banner1012

Hayranlarını mest etti

banner1020

Türk pop müziğinin son dönemlerdeki en başarılı kadın vokallerinden Derya Uluğ, Kuzey Kıbrıs’taki ilk canlı performansını Maxim Royal’de gerçekleştirdi. Hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaşan Uluğ, konuklara unutulmaz saatler yaşattı

banner974
Hayranlarını mest etti

banner971

Merit Royal Hotel içinde ünlü isimleri sahnesinde ağırlayan Maxim Royal, bu hafta Derya Uluğ’u hayranlarıyla buluşturdu. Sahneye kendisini zirveye taşıyan şarkısı ‘’Okyanus’’ ile çıkan Derya Uluğ, çok yoğun günler geçirdiğini ve gece için özel bir repertuvar hazırladığını söyledi. Hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaşan Derya Uluğ, kendisini zirveye taşıyan ‘’Okyanus’’ ve ‘’Canavar’’ şarkıları sonrasında Kayahan, Sıla, Sezen Aksu, Sertab Erener, Ebru Gündeş, Yıldız Tilbe ve Orhan Gencebay şarkılarından oluşan bir sahne performansı sergiledi. Derya Uluğ, çok yakın bir zamanda çıkacak olan Yıldız Tilbe proje albümünde ‘’Sana Değer’’ şarkısını seslendireceğinin müjdesini de verdi.

Derya Uluğ, kendisini izleyen konuklar arasında bulunan Maxim Royal’in daimi solisti Güven Yüreyi’yi ve söz yazarı Aslı Gök’ü sahneye davet etti. Yüreyi ve Gök, seslendirdikleri birer şarkı ile geceye renk kattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.