banner913
banner932
banner1012

Hasan Özer’le doyumsuz eğlence

banner1020

Lefkoşa’nın sevilen mekanlarından Araf Cafe&Bar, Hasan Özer'in performansıyla buluştu; konuklar tadına doyulmaz bir eğlence yaşadı

banner974
Hasan Özer’le doyumsuz eğlence

banner971

Lefkoşa Surlariçi'nde bulunan Araf Cafe&Bar geçtiğimiz Cumartesi akşamı ülkemizin başarılı müzisyeni Hasan Özer'in performansıyla coştu.

Harika atmosferi ve sıcacık ortamıyla pozitif enerji kaynağı olan Araf Cafe&Bar, başarısını her geçen güm büyüten müzisyen Hasan Özer'i konuk ettiği gecede misafirlerinin unutulmaz saatler yaşamasını sağladı.

Hasan Özer ve Besim Alpözgen'in sahnedeki esprileri, sıcak tavırları ve konuklarıyla güzel diyalogları ortamı ısıtıp eğlencenin doruklara ulaşmasına neden olurken eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.