banner913
banner932
banner1012

Güliz Ayla Backwood’a geliyor

banner1020

banner974
Güliz Ayla Backwood’a geliyor

banner971

Girne’nin canlı müzikteki tek adresi Backwood XL Performance Hall Türkiye’nin en iyi çıkış yapan sanatçısı Güliz Ayla’yı konuk etmeye hazırlanıyor. Olmazsan Olmaz şarkısı ile müzik piyasalarını alt üst eden sanatçı Backwood XL için geniş bir repetuvar hazırladığını duyurdu.

Girne gecelerinin vazgeçilmezi Backwood XL’da 14 Aralık Cuma gecesi en özel performansı ile Güliz Ayla konser verecek. Sosyal medya hesabından da sürekli olarak Kıbrıs’a geleceğini ve Backwood XL’da konser vereceğini duyuran genç ve başarılı sanatçının konserine oldukça yoğun ilgi var. Güzel sanatçı Kıbrıslı hayranları için o gece konser vermeye hazırlanıyor. 14 Aralık Cuma gecesi Backwood XL Girne’de ‘Gelsin Öpsün Kalbimi’ diyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.