banner913
banner932
banner1012

Gülben Ergen’le unutulmaz gece

banner1020

The Arkın Colony Hotel'de yeni yıl akşamı sahne alan Gülben Ergen 2,5 saat boyunca konuklara unutulmaz bir yeni yıl eğlencesi sundu

banner974
Gülben Ergen’le unutulmaz gece

banner971

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Gülben Ergen yılbaşı akşam The Arkın Colony Hotel'de sahne alarak hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı.

Gülben Ergen’in Colony Otel’deki yeni yıl gala programına yaklaşık 1000 kişi katıldı. Rezervasyonlarını ve bilet satışlarını 20 gün önce bitiren sanatçı sahneye adeta kapalı gişe olarak çıktı.

2,5 saat boyunca sahnede kalan  Gülben Ergen tüm otel misafirlerine seslenirken, gece coşkulu bir ortamda geçti.

Gülben Ergen, konserinde hem yeni hem eski şarkılarını The Arkın Colony  konukları için seslendirdi. Çok güzel geçen konserinin ardından izleyicilerine teşekkür eden Gülben Ergen,yeni yılda  Kıbrıs’ta olmaktan ve Kıbrıslı dinleyicilere konser vermekten çok mutlu olduğunu belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.