banner913
banner932
banner1012

Görkemli açılış

banner1020

Cage Club’ın eğlence severler tarafından dört gözle beklenen açılışına binlerce genç akın etti. Karnavalı aratmayan gecede coşku hiç eksilmedi. Cage özlemi öyle büyüktü ki, eğlence severler sabaha kadar dans edip eğlendi

banner974
Görkemli açılış

banner971

 Adanın tartışmasız en kaliteli eğlence mekanı Cage Club "Golden Era" sloganı ile geçtiğimiz cumartesi akşamı kapılarını konuklarına açarken, Girne'de yer yerinden oynadı.

Cage Club’ın eğlence severler tarafından dört gözle beklenen açılışına binlerce genç akın etti. Kapıda uzun kuyrukların oluştuğu gecede adeta izdiham yaşandı.

Son yılların en kalabalık açılışlarından birine imza atan Cage Club, büyüleyici atmosferi ve sıra dışı şovlarıyla binlerce kişiye en iyi hizmet ve eğlenceyi yaşattı.

Ülkemizin başarılı DJ'leri J&B ve Barış Pulat'ın yanı sıra ülkemizde tatilde bulunan Umut Özsoy ile Magic Potion'ın kabin başına geçtiği gecede konuklar gecenin geç saatlerine kadar dans ederek eğlendi.

Haftanın üç gecesi (Çarşamba-Cuma ve Cumartesi) hizmet verecek olan Cage Wonderland'ta yaz boyunca bir birinden yıldız isimler kabin başında performans sergileyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.