banner913
banner932
banner1012

Girne’de tarihi gece

banner1020

Nefesler tutuldu! Dünya yıldızı Don Diablo bu akşam Cage Wonderland festival sahnesinde tarihi bir geceye imza atacak. Binlerce kişinin dört gözle beklediği bu dev konser, Girne’de deprem etkisi yaratacak

banner974
Girne’de tarihi gece

banner971

Dünya dans müziğinin bir numaralı ismi Don Diablo, bu akşam Cage Wonderland festival sahnesinde tarihi bir geceye imza atacak.

DJ Mag sıralamasında 11’inci sırada yer alan ve yine ayni listede Dans Müzik prodüktörü olarak 1. sırada bulunan Diablo ilk kez Kıbrıs'a geliyor.

Dünyanın en büyük festivallerinin vazgeçilmezi olan Don Diablo, özel jetiyle bugün saat 19.00 sıralarında Ercan Havaalanı’na varacak.

Ülkenin tartışmasız en kaliteli eğlence mekanı olan Cage Wonderland’ın başarılı işletmecisi Bayram Sözüdoğru’nun yoğun girişimleri sonucu gerçekleştirilecek olan Diablo konseri için büyük bir heyecan yaşanıyor.

Tiesto’dan sonra ülkemize gelecek en büyük ve en kariyerli DJ ve Prodüktör olma özelliği taşıyacak olan Don Diablo, Girne’de adeta deprem etkisi yaratacak.

Çevre ülkelerdeki hayranlarının da ilgisini çekmiş durumda olan konser nedeniyle ülkeye turist akını olması beklenirken, bu tarihi konserle ilgili Cage Wonderland rezervasyonlarına olağanüstü ilgi olduğu öğrenildi.

Gecenin Programı:

Kapı Açılış: 21.30

21.30-22.30 DJ J&B

22.30-23-50 Barış Pulat

23.50-00.00 Change Over

00.00-01.30 DON DIABLO

03.30-02.30 Barış Pulat

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.