banner913
banner932
banner1012

Girne’de Roman havası esti

banner1020

Girne Rocks Otel'de sahneye çıkan sanatçı Suzan Kardeş, söylediği Roman havası şarkılarla unutulmaz bir gece yaşanmasını sağladı

banner974
Girne’de Roman havası esti

banner971

Girne Rocks Otel'de geçtiğimiz hafta Cuma ve Cumartesi akşamı sahne alan Suzan Kardeş, konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Müzisyenleriyle birlikte konukların arasından geçerek sahneye gelen Suzan Kardeş, “Kravatı olan şimdiden çıkartsın. Çünkü, durağan bir şey yapmıyoruz.  Selfie’leriniz varsa şimdiden çekin. Çünkü, sonra makyajınız gidecek, kötü görüneceksiniz. Oturmak yok, bu gece oynayacağız” diyerek programına başladı.

Konuklarının arasında dolaşarak fotoğraf çektiren ve şarkılarını seslendiren Suzan Kardeş, “Biraz Rumeliliymiş gibi yapalım” diyerek sevilen Rumeli şarkılarını söyledi. Sezen Aksu ile olan bir anısını da anlatan Suzan Kardeş, “Bir şarkı yüzünden albüm yaptım. Sezen Aksu bu albümü yaşlanınca dinleyecekmiş. Sezen Aksu, bana sürekli ‘gel albüm yapalım’ diyordu. Her şeyin bir zamanı varmış. Keşke Sezen söylediğinde o albümü yapsaymışım. O zaman Candan kalmazdı. Şaka yapıyorum. Herkes benim çok iyi dostum” dedi.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.