banner913
banner932
banner1012

Frekans, Mağusa’yı salladı

banner1020

Arkın Palm Beach Hotel’de sahneye çıkan Frekans Grubu, hem günümüzün sevilen parçaları hem de 1970’li yıllara kadar uzanan unutulmayan şarkıları kendi yorumlarıyla seslendirerek coşkulu bir gece yaşattı

banner974
Frekans, Mağusa’yı salladı

banner971

Ülkemizin başarılı gruplarından Frekans, Mağusa’daki Arkın Palm Beach Hotel’de muhteşem konserlere imza atmaya başladı.

Sevilen grup son besteleri “Sahiden Unutulmuş” la büyük beğeni kazandı. Şarkıya yapılan yeni yorum dinleyicilerden tam not alırken Grup, gelen istek üzerine şarkıyı iki kez seslendirdi.

Her zamanki başarılı performanslarını yine sahneye yansıtan grup, Cuma gecesi de kendilerini dinlemeye gelen hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.

Hem günümüzün sevilen parçaları hem de 1970’li yıllara kadar uzanan unutulmayan şarkıları kendi yorumlarıyla seslendiren Grup Frekans, her yaştan dinleyiciyi eğlendirmeyi başardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.