banner913
banner932
banner1012

Flormar ailesi gönüllerince eğlendi

banner1020

Flormar ailesi, Alevkayası’nda düzenlenen piknik organizasyonunda bir araya gelerek doyasıya eğlendi

banner974
Flormar ailesi gönüllerince eğlendi

banner971

 

Dünyaca ünlü kozmetik firması Flormar’ın KKTC yetkili bayisi Aşkım&Fazıla Cosmetics çalışanları, 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı dolayısıyla Alevkayası’nda piknikte buluştu.

Aşkım&Fazıla Cosmetics sahibi Cemil Fahrioğlu tarafından organize edilen piknikte Flormar ailesi keyifli saatler geçirdi.

Tüm personel ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen piknikte çalışanlar, müzikler eşliğinde şarkılar söyleyip dans etti, gönüllerince eğlendi.

Tüm personelin birbiriyle kaynaşarak motivasyon kazanmalarına sebep olan piknikte Flormar ailesi, yoğun tempo içinde dinlenip enerji toplayarak, aileleri ve iş arkadaşlarıyla bol eğlenceli bir gün geçirdi.

Pikniğe katılan personelle tek tek ilgilenen Aşkım&Fazıla Cosmetics sahibi Cemil Fahrioğlu, sık sık düzenledikleri personel buluşmalarıyla tüm çalışanlarla bir aile ortamı oluşturmayı, birlik ve beraberlikle uyumlu bir şekilde çalışma ortamı yaratmayı amaçladıklarını ifade etti.

Personelin moral ve motivasyonunu artırmaktan, onların yoğun iş temposu dışına çıkarak keyifli bir gün geçirmelerini sağlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Cemil Fahrioğlu, elbirliğiyle yaratılan huzurlu çalışma ortamından duyduğu memnuniyeti belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.