banner913
banner932
banner1012

Fettah Can’lı Mavi Geceler

banner1020

Merit Royal Hotel, yeni yıla hızlı bir giriş yaptı ve ünlü sanatçı Fettah Can’ı ağırladı

banner974
Fettah Can’lı Mavi Geceler

banner971

Girne’de bulunan Merit Royal Hotel, ‘’Mavi Geceler’’ konseptiyle ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Birbirinden farklı organizasyonlarla konuklarının ağırlayacak olan ‘’Mavi Geceler’in ilkinde Türk pop müziğinin son dönemlerdeki en başarılı söz yazarı ve yorumcusu Fettah Can sahne aldı.

Müzik piyasasına 2002 yılında Hande Yener’in ‘’Sen Yoluna Ben Yoluma’’ albümüne yaptığı 11 şarkı ile ‘’merhaba’’ diyen Fettah Can, Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak etkinliğinde konuklarına tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi.

Sahnede büyük beğeni toplayan şarkılarını seslendiren Fettah Can, 2016 yılında en çok satanlar listesinde bir numaraya kadar yükselen ‘’Sen En Çok Aşıksın’’albümünde yer alan ve geçtiğimiz hafta radyolarda en çok çalınan şarkı olan ‘’Olan Bize Oldu’’şarkısını konuklarla beraber seslendirdi.

Kendi bestelerinin dışında ‘sevilen pek çok şarkıyı da seslendiren Fettah Can, gecede konuklara sürpriz yaparak küçük bir fasıl potporiside yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.