banner913
banner932
banner1012

Felekten bir gece

banner1020

Güçlü yorumcu Sevda Özkaran, Maxim Royal sahnesinde fırtına gibi esti; mekânı tıklım tıklım dolduran konuklara felekten bir gece yaşattı

banner974
Felekten bir gece

banner971

Eğlence dünyasının bir numarası Maxim Royal’de bomba gibi gecelere bir yenisi daha eklendi. Türkiye sahnelerinin en güçlü seslerinden; son dönemin en başarılı sahnelerine imzasını altın harflerle atan güçlü yorumcu Sevda Özkaran sezonun üçüncü programıyla yeniden Maxim Royal’de sevenleriyle buluştu. Mekânı tıklım tıklım dolduran hayranlarına felekten bir gece çaldıran sanatçı adeta Maxim Royal sahnesinde fırtına gibi esti.

Gece Türkan Arslan’ın birbirinden güzel şarkılarıyla başladı. Sonrasında cabaret şovun en güçlü isimlerinden Gediz; geceye katılan konuklara kahkaha dolu dakikalar yaşattı. Konuklarıyla kurduğu diyalogları, kıvrak dansları ve şarkıları ile geceye renk katan Gediz kısa sürede Maxim Royal’in vazgeçilmezleri arasına girdi.

Ve gecenin en büyük sürprizi kısa sürede Türkiye’de yakalamış olduğu başarıyı Kıbrıs sahnelerine taşıyan Sevda Özkaran oldu. Sanatçıyı izlemek için gerek Kıbrıs’tan gerekse Türkiye’den gelen birçok özel isim  Maxim Royal’de buluştu. Sahne öncesi basının sorularını yanıtlayan sanatçı; Kıbrıs’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. İlerleyen zamanda Kıbrıs’tan ev alabileceğini belirten sanatçı birçok sürpriz proje ile bomba gibi geleceğini vurguladı.

Geceye özel olarak hazırlanmış iki ayrı kıyafetle çıkan sanatçıyı ailesi de yalnız bırakmadı. Bir Orhan Gencebay klasiği olan Benim Dünyam şarkısı ile sahneye çıkan sanatçı gece boyunca arabeskin damar şarkılarına ve isteklere yer verdi. Kendisini izlemeye gelenler arasında yer alan İstanbul sahnelerinin en özel isimlerinden olan Ensar’ı sahnesine davet edip onunla muhteşem bir düete imza atan sanatçı fevkaladenin fevkinde bir gece sundu. Gece boyunca kendisine gelen yüzlerce şampanya ile adeta şampanya yağmuruna tutulan sanatçının; gördüğü ilgiden duyduğu şaşkınlık ve mutluluk yüzüne yansıdı.

Maxim Royal’de tadına doyulmaz geceler 16 Aralık Cumartesi gecesi aşk şarkılarının prensi; Türk müzik dünyasının duayen isimlerinden Ümit Besen ile devam edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.