banner913
banner932
banner1012

Emel Sayın’la nostalji yolculuğu

banner1020

Türk sanat müziğinin duayen ismi Emel Sayın, en sevilen şarkılarını Savoy Otel’deki hayranlarıyla birlikte seslendirdi

banner974
Emel Sayın’la nostalji yolculuğu

banner971


Girne’deki Savoy Otel yeni yıl akşamı Türkiye’nin sevilen Türk sanat müziği sanatçısı Emel Sayın’ı sahnesinde ağırlarken, sürprizli gecede güzel saatler yaşandı.


Gecede enerjisiyle dinleyicilerini coşturan Sayın, sahnede son dönemin popüler şarkısı Bağdat’ı da söyledi. Dinleyicilerin ısrarı üzerine sevilen şarkısı  Mavi Boncuk’u da söyleyen Sayın, “Mavi boncuk kimde gelip bulacağım” diyerek dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. 


Birinci Medya Kurucu Başkanı Ertan Birinci, yılbaşı programı için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Savoy Otel’de sahne alan Emel Sayın'a programı sırasında çok özel ve anlamlı sürpriz hediye ile yeni yılını kutladı. Erdinç Kuyumculuk tarafından hazırlanmış özel mikrofon kolyeyi sahnede Sayın'a hediye eden Birinci '' Siz sahnesiniz. Siz efsanesiniz. Siz Türkiye’siniz. Sizi Kıbrıs'ta ağırlamaktan onur duyuyoruz'' dedi.


Programı izlemeye gelenler tarafından büyük alkış eşliğinde sürpriz hediyesini alan Emel Sayın, teşekkür ederken çok duygulandığını ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.