banner913
banner932
banner1012

Eğlence tam gaz

banner1020

Müzikleri, özel şov ekibi ve havai fişek gösterileriyle Girne’ye renk katan Odyssey Club, ritmi yüksek eğlencesiyle coşkulu geceler yaşatıyor

banner974
Eğlence tam gaz

banner971

Muhteşem atmosferi ve elit hizmet anlayışı ile göz dolduran Odyssey Club yine gösterişli bir geceye ev sahipliği yaptı. Haftanın üç gecesi farklı konseptlerdeki etkinlikler ile eğlence severlere hizmet veren Odyssey çok yeni bir mekân olmasına rağmen Girne gece hayatına yeni bir soluk getiriyor. 


Geçtiğimiz cumartesi gecesi geceye katılan yurt içi ve yurt dışından yüzlerce eğlence severe ülkemizin başarılı DJ’lerinden Cruze ve Mr. Joker müzik ziyafeti sundu. 
Odyssey şov ekibi, havai fişek gösterileri ve görsel şovlar ise eğlencenin ritmini artırdı. Mekanın heyecan uyandırıcı ortamında eğlenceye doyan konuklar gece boyunca masaları başında renkli görüntüler oluşturdu. 


Sezon boyunca dünyaca ünlü DJ ve sanatçıları sahnesinde ağırlamaya hazırlanan mekan ilk sürprizi 14 Temmuz gecesi yapacak. Dünyanın en iyilerinin belirlendiği DJ MAG listesinde ilk sıralara kadar yükselen Ümmet Özcan mekana unutulmaz bir parti yaşatacak.



banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.