banner913
banner932
banner1012

Ebru Gündeş’le unutulmaz bir gece

banner1020

Ebru Gündeş yılbaşı akşamı sahne aldığı Cratos Premium Hotel’de, oldukça hareketli şarkıları ve sevilen parçalarıyla konuklara 2 saat boyunca adeta müzik ziyafeti çekti

banner974
Ebru Gündeş’le unutulmaz bir gece

banner971

 

 

Türkiye’nin ünlü sanatçı Ebru Gündeş yılbaşı akşamı  Cratos Premium Hotel’de sevenleriyle buluştu. 

Kendi hızlı şarkılarını ve yaptığı pop albümünü bir araya getirerek çok hareketli bir potpori hazırlayan sanatçı “Size yaz repertuarı yaptım, oturmak yok bu gece” diyerek 2 saat boyunca adeta müzik ziyafeti çekti.

Kıbrıs’ta gördüğü talep üzerine çok sık konser veren sanatçı “Burası ikinci memleketim gibi gerçekten çok seviyorum ve koşa koşa geliyorum iyi ki varsınız” dedi.

Yaklaşık bin beş yüz kişinin katıldığı gecede geçmişten günümüze pek çok şarkı seslendiren Gündeş, “Araftayım”, “Çingenem”, “Söyleyin Bilsin”, “Sen Allahın Bir Lütfusun” gibi beğenilen parçalarını da konuklar eşliğinde seslendirdi.

Sesi, sahne performansı ve kıyafetiyle dinleyicilerini büyüleyen sanatçı yine unutulmaz bir konsere imza attı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.