banner913
banner932
banner1012

Duygulandıran gösteri

banner1020

“Kanatlarımı kırsaydık keşke anne…” adlı gösteri bu kez Mağusa’da sahnelendi

banner974
Duygulandıran gösteri

banner971

Arda Erkan’ın hayatından etkilenerek böyle bir projeyi meydana çıkaran Moda tasarımcısı ve kurgucu Abdullah Öztoprak’ın  Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu adına hazırladığı “…kanatlarımı kırsaydık keşke anne…” adlı sahne gösterisi, 14 Nisan Cuma gecesi,  Mağusa Rauf  Raif  Denktaş  Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi.                                     

Sahne performansından önce, Abdullah Öztoprak tarafından hazırlanan, uyuşturucu batağına düşen ve çıkmaya çalışan gençlerin hikayesi “Ben Hangisiyim” adlı kısa filmin  gösterimi ardından yaklaşık 1.5 saat süren gösteriye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Uyuşturucu ile mücadelenin anlatıldığı sahne gösterisinde Arda Erkan’ın kendi elbiseleri de kullanıldı. Arabası içerisinde hayatını kaybettiği anların canlandırılması ile uzun süre akıllarda kalacak, unutulmayacak muhteşem bir final yaşandı.

Etkinlikte konuşan Abdullah Öztoprak, “Herkese ön yargısız  sahip çıkalım. Artık sirenler çok kötü çalıyor..  Arda,  bir misyon oldu artık ülkemize ve bu odaklı giden yanlış hayatlara  artık Arda’nın adıyla yaklaşmak durumundayız.  Keşke Ardalar ölmese, keşke bütün sahte kanatlar kırılsa... Biz bütün gençleri kurtarmak için burdayız... Yarınları kurtarmak için burdayız.”  dedi. Arda’nın annesine  de sahnede  çiçek takdimi yapılırken salonda yeniden duygusal bir atmosfer oluştu.  Bazı izleyicilerin gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.