banner913
banner932
banner1012

Dj’ler resitali yaşandı

banner1020

Odyssey Club, cuma akşamı dünyanın en iyi kadın DJ’leri arasında gösterilen Juicy M., Cumartesi gecesi ise 250 milyondan fazla izlenen “Tuesday” isimli şarkısıyla Hollanda asıllı Türk DJ ve aranjör Burak Yeter’le coştu

banner974
Dj’ler resitali yaşandı

banner971

Yaz boyunca adından sıkça söz ettiren Odyssey Club dünya standartlarında eğlence anlayışına uygun isimleri ülkemize getirmeye devam ediyor.


Geçtiğimiz cuma akşamı dünyanın en iyi kadın DJ’leri arasında gösterilen Juicy M., Odyssey Club’da sahne alırken cumartesi gecesi ise, 250 milyondan fazla izlenen “Tuesday” isimli şarkısıyla 30’a yakın ülkede müzik listelerinde uzun süre 1. sıradan inmeyen Hollanda asıllı Türk DJ ve aranjör Burak Yeter, kabin başında oldu. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen konuklar Burak Yeter’in geçmişten günümüze uzanan setleri ile keyifli dakikalar geçirdi. 

Odyssey şov ekibinin gösterileride nefes kesti gecede ise mekanın resident DJ’ler Cruze ve Mr. Joker, Burak Yeter’e  eşlik etti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.