banner913
banner932
banner1012

Diz çökerek okuduğu İsyan’la ağlattı

banner1020

Lefkoşa Dereboyu’ndaki Goldun Tulip Hotel havuz başında sahne alan Linet, hem coşturdu hem ağlattı

banner974
Diz çökerek okuduğu İsyan’la ağlattı

banner971

Sahnelerin güçlü sesi Linet önceki akşam çıktığı Golden Tulip Otel & Pasha Casino’nun muhteşem ses ve ışık düzenli sahnesinde adeta fırtınalar estirdi. Tulip havuz başı sahnesini dolduran bini aşkın yerli yabancı konuklar için özel olarak hazırladığı el işlemeli iki ayrı sahne elbisesiyle yaklaşık 2 saat süren canlı performansında sık sık ayakta alkışlanan Linet’in sahne dinamizmine orkestra elemanları yanında dinleyenleri de ayak uydurmakta zorlandı.

“İncirler Olana Kadar Kalsaydın Bari" isimli şarkıyla konserine başlayan, "Buda Geçer", "Sustum", "Aman Aman", "Seni Sordum", "Sil Baştan", "Adını Sen Koy", "Ah Yalan Dünyada" gibi Türk Sanat Müziği, arabesk ve türkülerden oluşan sevilen şarkıları hayranlarıyla birlikte yorumlayan Linet, konserin ikinci bölümünde dillerden düşmeyen “İsyan” şarkısını sahneye diz çökerek söylerken birçok hayranından gözyaşları içinde dakikalarca alkış aldı. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.