banner913
banner932
banner1012

Diva’yla unutulmaz saatler

banner1020

Bülent Ersoy, geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi gecesi Rocks Otel’de sahne alarak sevenleriyle buluşarak onlara unutamayacağı saatler yaşattı

banner974
Diva’yla unutulmaz saatler

banner971

Türk müziğinin ‘Diva’sı Bülent Ersoy, zatürree teşhisi nedeniyle yaklaşık bir haftadır tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu ve soluğu Kıbrıs’ta alarak, Rocks Otel’de iki gece sahnede aldı.
Bir hafta hastanede yatılı tedavi gören Diva, hastaneden çıkar çıkmaz ayağının tozuyla Rocks Hotel’de  Cuma ve Cumartesi gecesi konser verdi.

Nur Yerlitaş imzalı kostümüyle göz kamaştıran Bülent Ersoy, gece boyunca konukları için hazırladığı repertuarını seslendirdi.Gecede konser öncesinde sahne alan Türkiye’nin sevilen şovmeni Mehmet Ali Erbil de sahne alarak yaptığı esprilerle herkesi gülmekten kırdı geçirdi.
 

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.