banner913
banner932
banner1012

Denizle iç içe doyasıya eğlence

banner1020

Cratos’un eşsiz manzarasında doyasıya bir eğlence sunan Coco Bongo, yaz sezonuna merhaba dedi

banner974
Denizle iç içe doyasıya eğlence

banner971

Yaz sezonunun kendini hissettirmesi ile birlikte ülkemizin eğlence hayatı da hareketlenmeye başladı. 


Geçtiğimiz yaz adından sıkça söz ettiren Port Cratos’un renkli eğlence mekanı Coco Bongo geçtiğimiz hafta sonu lounge ve plaj partileri ile kapılarını müdavimlerine açtı. 


Yaz sezonunun ilk lounge gecesi sevilen DJ Mr. Joker’in setleri ile başladı. Cratos’un eşsiz manzarasında iskele üzerine kurulmuş mekanda eğlence severler gönüllerince eğlenerek yaza merhaba dedi.


Port Cratos’un bu yaz en çok ilgiyi görecek bir başka etkinliği ise yine Coco Bongo’da en popüler müzikler eşliğindeki plaj partileri. Geçtiğimiz Pazar günü eğlenceseverler bir taraftan denizin ve güneşin tadını çıkarırken diğer taraftan Coco Bongo’nun eşsiz kokteylleri eşliğinde yılın ilk plaj partisi ile müziğe ve eğlenceye doydular. 


Ülkemizin en başarılı DJ’lerinin kabin başında olduğu programda gün boyunca profesyonel dansçılar sahneden inmezken misafirler de sık sık gösteri ekibi ile selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.