banner913
banner932
banner1012

DAÜ’de rock fırtınası

banner1020

Türkiye’nin ünlü rock grupları ve rock sanatçıları Duman, Hayko Cepkin, Pentagram ve Evrencan Gündüz sahne alarak, en sevilen şarkılarını söylediği 9. Rock’ın EMU” etkinliğinde unutulmaz saatler yaşandı

banner974
DAÜ’de rock fırtınası

banner971

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Rock’ın EMU” etkinliğinin 9’uncusu yoğun katılımla önceki gün gerçekleştirildi.

DAÜ Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinlik, Doğu Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda düzenlendi.

 

17.00’da başlayan etkinlik, gecenin geç saatlerine kadar devam ederek gençlere unutulmaz müzik ziyafeti sundu.

 

Gruplar ve sanatçılardan önce ülkemizin sevilen gruplarından Force Awakens ile DAÜ Müzik Kulübü rock severlere keyifli anlar yaşattı.

 

Türkiye’nin ünlü rock grupları ve rock sanatçıları Duman, Hayko Cepkin, Pentagram ve Evrencan Gündüz sahne alarak, en sevilen şarkılarını söyledi. DAÜ Stadyumunu dolduran binlerce gence rock sanatçıları unutulmaz anlar yaşattı.

(MHA)

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.