banner913
banner932
banner1012

Coşkulu yeni yıl yemeği

banner1020

Gazimağusa Belediyesi çalışanları, yeni yıl yemeğinde gönüllerince eğlendi

banner974
Coşkulu yeni yıl yemeği

banner971

Gazimağusa Belediyesi çalışanları dört gün olarak organize edilen yeni yıl yemeğinde eğlendi. Gazimağusa Belediyesi’nde örgütlü Mağusa Türk Genel İş Sendikası’nın Dumlupınar Restoran’da düzenlediği yemeklerde çalışanlar keyifli saatler geçirdi. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter çalışanların yeni yılını kutladığı bir konuşma da yaptı.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, sendika ile uyumlu bir şekilde çalışarak toplu iş sözleşmesinin belediyenin imkanları ölçüsünde imzaladıklarını ifade ederek, “Çalışma arkadaşlarımızın haklarını verdiğimizi düşünüyorum. Gazimağusa halkının Gazimağusa Belediyesi’nden memnun olduğunu burada söylemek isterim. Sizlerin emeği birinci sıradadır. Bu sebeple belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.