banner913
banner932
banner1012

Candan yine büyüledi

banner1020

Rocks Otel’de sahne alan Candan Erçetin, enerjisi ve şarkılarıyla konuklarını kendisine hayran bırakırken, giydiği kırmızı uzun elbisesi ve zarafetiyle de büyüledi

banner974
Candan yine büyüledi

banner971

Sevilen sanatçı Candan Erçetin  Cuma ve Cumartesi akşamı sahne aldığı Girne Rocks Otel’de giydiği kırmızı uzun  elbisesi ve zarafeti ile izleyenlerini adeta büyülerken, seslendirdiği sevilen şarkılarıyla da konukları mest etti.

Eski albümlerinden sevilen şarkıları ile geceye başlayan Candan Erçetin, dillerden düşmeyen şarkılarını da seslendirerek seyircilerinden tam not aldı. Türk sanat müziği parçalarına da konserinde yer veren Candan Erçetin, sevilen parçalarının pek çoğunu konuklarıyla hep bir ağızdan seslendirdi.

Gecede ayrıca konser öncesinde sahne alan Türkiye’nin sevilen şovmeni Mehmet Ali Erbil ise yaptığı esprileriyle konukları gülmekten kırdı geçirdi.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.