banner913
banner932
banner1012

Candan Erçetin mest etti

banner1020

Sevilen sanatçı Candan Erçetin sahne aldığı Merit Park Otel’de giydiği gri uzun taşlı elbisesi ve zarafeti ile izleyenlerini adeta büyülerken, seslendirdiği sevilen şarkılarıyla da konukları mest etti

banner974
Candan Erçetin mest etti

banner971

Merit Park Hotel’de sahne alan Candan Erçetin, enerjisi ve şarkılarıyla konuklarını kendisine hayran bıraktı.

Konser alanını dolduran konuklarının yeni yılını kutlayarak geceye başlayan Candan Erçetin, “Bu yılın herşeyden önce mutlu, çok mutlu, kötülüklerin olmadığı bir yıl olmasını diliyorum” dedi.


Candan Erçetin, giydiği gri uzun taşlı elbisesi ve zarafeti ile izleyenlerini adeta büyüledi.

Eski albümlerinden sevilen şarkıları ile geceye başlayan Candan Erçetin, dillerden düşmeyen şarkılarını da seslendirerek seyircilerinden tam not aldı.

Türk sanat müziği parçalarınada konserinde yer veren Candan Erçetin, sevilen parçalarının pek çoğunu konuklarıyla hep bir ağızdan seslendirdi.

Kıbrıs türküsü olan “Dillirga” ile büyük alkış aldı. Konuklar yılbaşı eğlencesine oryantal Didem’in şovlarıyla devam ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.