banner913
banner932
banner1012

Çalışanlar doyasıya eğlendi

banner1020

Alsancak Belediyesi çalışanları için düzenlenen gecede lezzet ve müzik ziyafeti yaşandı

banner974
Çalışanlar doyasıya eğlendi

banner971

Alsancak Belediyesi çalışanları geçtiğimiz Cuma akşamı Merit Royal Otel’de düzenlenen personel gecesinde hem 2019 yılındaki başarılarını kutladı hem de gönüllerince eğlenerek yeni yıla merhaba dedi.

Eski yılın yorgunluğunu üzerlerinden atıp doyasıya eğlenen belediye personeli tam anlamıyla lezzet ve müzik ziyafeti yaşadı.

2019 yılında gerçekleştirilen başarılı çalışmalar ve performans göstergelerini içeren sunumun ardından konuşma yapan Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, düzenledikleri personel gecesini geleneksel hale getirdiklerini belirterek tüm çalışanlarıyla birlikte böyle güzel bir gecede bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Enfes lezzetlerin sunulduğu geceyi ülkenin başarılı sanatçılarından İnci Moreket, sahnesi ve şarkıları ile taçlandırdı. Temposu yüksek şarkılarla eğlenen çalışanlar dans pistini hiç boş bırakmadı. Tüm konuklara dağıtılan şans numaralı karanfiller ile düzenlenen yılbaşı çekilişinde heyecanlı anlar yaşanırken yaklaşık 50 talihli birbirinden özel hediyeler kazandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.