banner913
banner932
banner1012

Cage’te eğlence zirvede

banner1020

Cage Club’ta eğlenen eğlence severler, mekanın daimi DJ’leri Umut Özsoy, Barış Pulat ve genç DJ Emre Üstünkaya’nın birbiri ardına çaldığı hit parçalarla unutulmaz saatler yaşadılar

banner974
Cage’te eğlence zirvede

banner971

Girne gecelerinde nabızları yükselten Cratos Premium Hotel bünyesindeki Cage Club eğlence severlerin müdavimi olmaya devam ediyor. Özellikle mekanın cumartesi geceleri adanın dört bir yanından akın eden eğlence severlerle dolup taşıyor.

Bu coşkudan geçtiğimiz cumartesi akşamı da geri kalmayan Cage’te her zamanki gibi mekanın daimi DJ’leri Umut Özsoy, Barış Pulat ve genç DJ Emre Üstünkaya kabin başındaydı. Girne eğlencesinin ritmini elinde tutan başarılı DJ’ler birbiri ardına sıraladıkları hit şarkılarla konukların gönüllerince coşup oynamasını sağladı.

Mekanın özel kostümlü şov ekibi ile tam bir “harikalar diyarı” konseptine yolculuk eden eğlence severler hallerinden son derece memnun görünüyordu.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.