banner913
banner932
banner1012

Çağatay Ulusoy’dan hastaneden çıkmak için dublör kullandı

banner1020

Ulusoy, karaciğerinde yağlanma olduğu gerekçesiyle hastaneye kaldırılmıştı

banner974
Çağatay Ulusoy’dan hastaneden çıkmak için dublör kullandı

banner971

Karaciğerinde yağlanma olduğu gerekçesiyle hastaneye kaldırılan oyuncu Çağatay Ulusoy, çıkmak için dublör kullandı. Ulusoy, hastanede çalışan bir görevliyi ikna ederek kendisi yerine aracına bindirdi.

Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre ‘İçerde’ dizisinde Sarp karakterini canlandıran Ulusoy, Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Karaciğerinde yağlanma tespit edilen oyuncu, yaklaşık bir saat serum tedavisi gördü. Çıkışta gazetecilerin olduğunu öğrenen Ulusoy, kendisini bekleyen muhabirleri atlatmak için dublör kullandı. 

Ulusoy, saat 20.00 sıralarında ilk önce otomobilini otoparka gönderdi. Daha sonra hastanede çalışan bir görevliyi ikna ederek kendisi yerine aracına bindirip evine yollayan oyuncu, basın mensuplarının gittiği yönünde bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı. Görevliler, gazetecilerin yağmur altında zor anlar yaşamasına neden oldu. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.