banner913
banner932
banner1012

Bu kez de potporiyle eğlendirdi

banner1020

Ebru Gündeş yaz repertuarı yaptı, hareketli potporisiyle adeta Kıbrıs'ı yine ayağa kaldırarak, kendisini dinlemeye gelen 1500 kişiyi eğlendirdi

banner974
Bu kez de potporiyle eğlendirdi

banner971

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş Cratos Preminum Otel'de yine sevenleriyle buluştu ...
Kendine ait hızlı şarkılarını ve yaptığı pop albümünü bir araya getirerek çok hareketli bir potpori hazırlayan sanatçı "Size yaz repertuarı yaptım, oturmak yok bu gece "diyerek kendisini dinleme gelen 1500 misafiri 1,5 saat boyunca dans ettirmeyi başardı.


Kıbrıs'da gördüğü talep üzerine çok sık konser veren sanatçı "Burası ikinci memleketim gibi gerçekten çok seviyorum ve koşa koşa geliyorum iyi ki varsınız" dedi.
Sesi, sahne performansı ve kıyafetiyle dinleyicilerini büyüleyen sanatçı yine unutulmaz bir konsere imza attı. Gecede ebru gündeşi dinleyenler arasında sevilen sanatçı Metin Şentürk de yer aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.