banner913
banner932
banner1012

Betül, Retro’yu yıktı geçti

banner1020

Son zamanların en popüler seslerinden biri olan Betül Demir, eğlence hayatına yeni bir tarz katan Retro Lounge Club’ta hayranlarını coşturdu

banner974
Betül, Retro’yu yıktı geçti

banner971

Girne gecelerinin iddialı mekânlarından Retro Lounge Club, her hafta Türkiye’den gelen konuklarla eğlencenin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Güzelliği ve muhteşem sesiyle müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinen Betül Demir ile geçtiğimiz Cuma akşamı Retro’da adeta yer yerinden oynadı. Yüzlerce kişinin doldurduğu mekânda son günlerin sevilen parçalarını seslendiren Betül Demir’e yoğun ilgi vardı.

Şarkılarıyla konukları coşturan ve sempatik tavırları ile beğeni kazanan sanatçı, enerjik performansıyla herkesi büyüledi

Gecede mekanın daimi DJ’i Ümit Akdeniz de setleriyle geceye renk kattı.

İşletmeciliğini başarılı isim Gamze Yücel’in yaptığı Retro Lounge Club’ta önümüzdeki günlerde de farklı sürprizler yaşanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.