banner913
banner932
banner1012

Bayan Karıncılar’dan dayanışma örneği

banner1020

Güzelyurt’un köklü kulüplerinden Süper Lig ekibi Binatlı Kadın kolları, (Bayan Karıncılar) Güzelyurt’ta bulunan Gökkuşağı Restoranda yemek düzenledi. Katılımın yoğun olduğu gecede kadın kolları yönetim kurulu ve Binatlı’ya gönül veren kadınlar Binatlı camiası olarak büyük bir dayanışma örneği göstererek geceye renk kattılar.

banner974
Bayan Karıncılar’dan dayanışma örneği

banner971

Kadın Kolları Başkanı Aygül Benekli, yaptığı konuşmada, kadın kolları olarak her zaman tüm kadınlar, üyeler, taraftarlar ve Binatlı’ya sempati duyanların Binatlı kulübüne destek olduğunu, kulübe katkı koymak için düzenlenen bu geceye katılan ve gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

UPB milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra da Polomityalı olarak bu gecede bulunmaktan büyük bir gurur duyduğunu söyledi.

Baf Ülkü Yurdu kadın kollarının da katıldığı gecede konuşmaların ardından tombala gecelerinin sponsoru olan Hakkı Altınbaş’ın eşi Bahar Altınbaş’a plaket verildi.

Kıbrıs’ın sevilen grubu H.C.F’nin de sahne aldığı geceye katılanlar giydikleri rengarenk giysiler ile Gökkuşağı renklerini oluşturarak güzel bir gece geçirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.